COM_NN_Frontpagehttp://assets.dongenergy.com/DONGEnergyImages/COM_NN_Frontpage.png, http://assets.dongenergy.com/DONGEnergyImages/COM_NN_Frontpage.pnghttp://assets.dongenergy.com/DONGEnergyImages/COM_NN_Frontpage.png, http://assets.dongenergy.com/DONGEnergyImages/COM_NN_Frontpage.pnghttp://www.orsted.com, http://www.orsted.com0COM_NN_Frontpage4.000000000000001

​Hvem siger, at undervisning i naturfag, fysik og kemi skal være kedelig? Og hvem siger, at undervisningen skal foregå i klasseværelset? DONG Energy arbejder sammen med nogle spændende museer, LEGOLAND® og Experimentarium om at tilbyde dig og dine klassekammerater muligheden for at få det sjovt med energi. Vi ved, hvor spændende energiens forunderlige verden er, og det vil vi gerne dele med dig gennem en anderledes undervisning, hvor du selv skal være aktiv.  

 

Find inspiration

Er du elev i folkeskolen eller på en ungdomsuddannelse? Så find inspiration her på sitet til en aktiv og anderledes undervisning, og lad din lærer se med. Der er noget for alle klassetrin. 

 

 

Tag din lærer med på en skoleudflugthttp://www.dongenergy-undervisning.dk/da/leg-og-l%c3%a6r

​Tag din lærer under armen og besøg et af de steder i landet, der tilbyder en sjov og anderledes undervisning om energi til dig og klassekammeraterne. Din lærer kan også downloade undervisningsmateriale, som I kan bruge i klassen. Det er let at bruge - der følger vejledning med til din lærer, og så er det med til, at du når nogle af de mål, der er sat for din undervisning.

Læs mere her

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Kan du lave energi nok til en hel by?http://www.dongenergy-undervisning.dk/da/underholdning

​Forestil dig, at du skal lave energi nok til en hel by i tre dage med kul, vind og biomasse (halm, træflis og træpiller) uden at udlede for meget CO₂. Det har du nu muligheden for - prøv kræfter med spillet CO₂ Powerplay, men pas på, at du ikke bliver fyret af byens borgmester!

Prøv spillet her

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Hvad har havmøller og elefanter til fælles?http://www.dongenergy-undervisning.dk/da/underholdning

​Vidste du, at en havmølle kan veje 460 tons? Det er det samme som 61 hanelefanter.
Hvor høj er en havmølle så, og hvor mange hjem kan en havmøllepark forsyne?

Se filmene og bliv klogere på dette og meget mere og test dig selv i quizzerne.

Se mere her

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Besøg et kraftværkhttp://www.dongenergy-undervisning.dk/da/besøg-et-kraftværk

​Kunne du tænke dig at opleve et kraftværk indefra? Du og din klasse har mulighed for at komme med ind på nogle af landets største kraftværker og både se og høre om, hvordan vi producerer energi.

Læs mere her

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Lær mere om DONG Energyhttp://www.dongenergy-undervisning.dk/da/om-dong-energy

​Du tænker måske ikke så meget over det, men energi er en stor og vigtig del af din hverdag. Du bruger energi til mange formål: Både hjemme hos dig selv, i skolen, til transport og til din fritid. Men energiproduktion har konsekvenser for miljøet.  

Læs mere her

http://authoring.dongenergy.com

DONG Energy A/S - Kraftværksvej 53 - Skærbæk - 7000 Fredericia - Danmark - Tlf. 99 55 11 11


DONG Energy er en af de førende energivirksomheder i Nordeuropa og har hovedsæde i Danmark. Omkring 6.700 ambitiøse medarbejdere arbejder med at udvikle, opføre og drive havmølleparker; producere el og varme fra vores kraftværker; forsyne private kunder og erhvervskunder med energi dagligt samt at producere olie og gas.